Scan-Line Solid

Bliv hip med beton

2018-01-10

Beton bruges ikke længere kun til blandt andet sokler og fundamenter. Beton er en af tidens hotteste boligmaterialer – vi bygger smukke, moderne huse i beton, vi dekorerer stuen med lysestager og lamper i beton, og vi bruger beton til bordplader, bænke og reoler.

Nu kan du også nyde det smukke, rå materiale på HETAs nye stilrene brændeovn Scan-Line Solid. Scan-Line Solid er bygget i grå beton, som matcher den moderne bolig. Er du glad for farver, kan Scan-Line Solid let males i lige den farve, som passer i dit hjem.

– Vi udvikler hele tiden vores brændeovne og udvider sortimentet i forhold til tidens tendenser. Beton er hipt lige nu, og det kan jeg godt forstå, for beton er et meget smukt materiale. Derfor er vi glade for at præsentere Scan-Line Solid, siger Carsten Bach, administrerende direktør i HETA.

Du får et helt fantastisk kik til flammerne fra tre sider. Lågen på Scan-Line Solid lukker selv, så du kun skal koncentrere dig om at fyre op og nyde varmen.

Scan-Line Solid kan placeres lige, hvor du ønsker – selv op ad en brændbar væg. Du kan bruge Scan-Line Solid som en almindelig brændeovn med hurtig opvarmning, og du kan udnytte varmelagringsevnen til at afgive varme over mange timer, siger Carsten Bach.

Scan-Line Solid er naturligvis bygget op omkring HETAs Clean Burn forbrændingsteknik, som gør, at forbrændingsluften er letløbende og tilføres forbrændingen uden modstand.

Se hvordan HETA Scan-Line Solid er bygget op i videoen her: