Scan-Line 8

Endnu en pris til HETA Scan-Line 8

2018-03-08

I sommeren 2017 vandt vores nye brændeovn – den cirkelrunde Scan-Line 8 – titlen som den bedste brændeovn op til 5 kW ved messen Hearth & Home i England, og nu har Scan-Line 8 taget endnu en pris. Denne gang fik ovnen topplacering Budma-messen I Poxnan, Polen.

Titlen ”Eco-Stove Plus 2018” blev tildelt Scan-Line 8, fordi ovnen har de laveste niveauer af PM støv (ved 13 % ilt) på < 3 / m3.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos HETA tænker meget på miljøet og vores fælles fremtid. Vi arbejder hver dag på at miljøoptimere vores ovne – både produktion og konstruktion. Vi er derfor meget glade for, at Scan-Line 8 har vundet prisen ”Eco-Stove Plus 2018”, siger administrerende direktør i HETA Carsten Bach.

Scan-Line 8 fås i forskellige materialer og designs, den har adskillige smarte funktioner – og ikke mindst – den hidtil reneste forbrænding. Scan-Line 8 er det perfekte valg til de, der bruger miljøvenligt træ, da en brændeovn er en CO2-neutral og miljøvenlig varmekilde sammenlignet med andre varmekilder.

Scan-Line 8 er en kompakt ovn med sine blot 44 cm i bredden og en meter i højden. Den passer derfor ind i de fleste rum og boligtyper.

 

LÆS MERE OM SCAN-LINE 8 STØBT

LÆS MERE OM SCAN-LINE 8 STÅL

LÆS MERE OM SCAN-LINE 8 FEDTSTEN

 

Læs mere om messen her

Scan-Line 8