Du kan f.eks. bruge din brændeovn til madlavning, især hvis du har en model med bageovn eller en Tipi. Vi har samlet et helt katalog med opskrifter. Herunder får du et par af dem, og resten kan du læse ved at åbne kataloget med opskrifterne længere nede.
HETA Tipi er designet til at stå ude hele året rundt. Også om vinteren. Og findes der egentlig noget hyggeligere end ild og sne?
På med hue og vinterjakke, snup et varmt tæppe med ud og tænd op i Tipi – så kan I lave både popcorn og snobrød, grille skumfiduser, bage pizza og riste pølser, varme kakao og andet sjovt over gløderne.
I kan købe en grillrist til Tipi, så I kan lave pizza, riste pølser og varme kakao.
Snup f.eks. vores gode opskrift på pizza herunder.
25 g gær
2 dl vand
1 spsk olie
300 g hvedemel (pizzamel)
1/2 tsk groft salt
1 bk cherry tomater
1 glas sorte oliven
1 bundt basilikum
1 dåse flåede tomater
1 hvidløg
1 rødløg
300 g parmaskinke
1 pose topping ost
2 poser frisk Mozzarella
Sådan gør du
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt olie, salt og mel, ælt dejen blank.
Lad dejen hæve et lunt sted med klæde over i 1 time.
Del dejen i 4 portioner og rul dem ud.
Blend de flåede tomater med basilikum og hvidløg, som derefter smøres på pizzaen.
Fordel topping osten sammen med skiveskåret frisk Mozzarella.
Pynt til sidst med parmaskinken, oliven, løg og cherrytomater.
Lad det hele stå i 10 min på køkkenbordet
Bag herefter pizzaerne enkeltvis i ca. 25-30 minutter.
1 stk baguette (hvede)
3. spsk. olie
3 modne tomater
1 stort rødløg
1/2 potte basilikum
Sådan gør du
Skær baguetten i skiver, pensel den med olie og bag den i bageovnen til den er sprød.
Hak tomater og rødløg fint.
Skyl og hak basilikummen.
Vendes i lidt olie.
Bland de tre ingredienser og anret ovenpå de sprøde baguettes.
Servér straks.
Søg