4 personer
Ingredienser
4 stk. 180 gram skåret oksefilet (ca. 2,5 cm tykke)
5 stk. store almindelige løg og rødløg.
25 g smør
2 dl fløde
3 dl vand
1 stk. oksebouillon terning
1 kg kartofler
Salt
Kulør
Maizena
Sådan gør du
Kartoflerne koges på komfuret tildækket med vand og lidt salt i 40 min.
Smelt smørret og brun bøfferne af på begge sider. Derefter lægges de i ildfastfad og krydres med salt og pepper. Sæt fadet i bageovnen i ca. 5-7 minutter ved 180 grader.
Løgene skæres fra rod til top, smør smeltes og de brunes på panden. Tag halvdelen af de bløde løg fra til anretning/pynt. Tilsat vand og oksebouillonen på panden, lad det småsimre og jævnes derefter med maizena. Tilsæt fløde og kulør.
Sovsen hældes derefter ud over bøfferne og anrettes med de bløde løg.
Søg