4 personer
Ingredienser
4 stk. fersk kyllingebryst
1 potte basilikum
1 fed hvidløg
50 g parmesanost
1 dl olie
150 g revet ost
16 skiver bacon
Mozzarella
600 g små kartofler med
skræl
1/4 dl salt
1,5 l vand
4 stk. gulerødder
4 stk. persillerod
4 stk. pastinak
2-3 tsk. tørret timian
Salt
Sådan gør du
Bring vand og salt i kog og tilsæt kartoflerne. Lad kartoflerne koge halvt færdige.
Skræl grøntsagerne og skær dem i passende stykker. Sauter grøntsagerne på en pande med olie og krydderier i 5 min.
Vend kartoflerne og grøntsagerne i olie og hæld det over i et fad klar til bageovnen.
Blend basilikum, hvidløg, parmesan. Hæld olien stille og roligt i, imens der blendes.
Flæk og bank kyllingen og smør den med pesto og mozzarella. Luk kyllingen igen og svøb bacon omkring hele kyllingebrystet. Brun kyllingebrystet på panden, læg dem i et smurt fad og stil det i ovnen med kartoflerne og rodfrugter.
Bag retten i 40 minutter ved 180 grader. Kernetemperaturen skal være over 80 grader.
Søg