4 personer
Ingredienser
25 g gær
2 dl vand
1 spsk olie
300 g hvedemel (pizzamel)
1/2 tsk groft salt
1 bk cherry tomater
1 glas sorte oliven
1 bundt basilikum
1 dåse flåede tomater
1 hvidløg
1 rødløg
300 g parmaskinke
1 pose topping ost
2 poser frisk Mozzarella
Sådan gør du
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt olie, salt og mel, ælt dejen blank.
Lad dejen hæve et lunt sted med klæde over i 1 time.
Del dejen i 4 portioner og rul dem ud.
Blend de flåede tomater med basilikum og hvidløg, som derefter smøres på pizzaen.
Fordel topping osten sammen med skiveskåret frisk Mozzarella.
Pynt til sidst med parmaskinken, oliven, løg og cherrytomater.
Lad det hele stå i 10 min på køkkenbordet
Bag herefter pizzaerne enkeltvis i ca. 25-30 minutter.
Søg