4 personer
Ingredienser
500 g parmaskinke i skiver
1 bundt grønne asparges
1 glas soltørrede tomater
1 bk blåbær
150 g lakridsmandler
500 g blandede salater
1 stk. rødløg
Sådan gør du
Lav de saltede mandler dagen før. Se opskrift her.
Skær parmaskinken i halve, læg den på olieret bagepapir og bag i bageovnen i cirka 15 min.
Vend de saltede mandler i olie og lakridspulver og bag dem i bageovnen. Lad dem køle lidt af.
Skyl og afdryp salaten. Åbn og afdryp de soltørrede tomater. Skyl aspargesen og skær 6 cm af bunden. Skær derefter aspargesen skrå. Pil rødløget og skær det fra top til rod. Skyl blåbær og vend i salaten sammen med aspargesen, rødløg og de soltørrede tomater.
Salaten anrettes på tallerkenen og pyntes med det ristede parmaskinke og lakridsmandler.
Som tilbehør kan der serveres almindeligt brød, bruchetta med forårsløgspesto eller bruchetta med tomat-basilikumspesto.
Søg