2 personer
Ingredienser
200 g porrer
125 g gulerødder
8 stk. rødspættefiletter
1 1/2 dl. hvidvin
1 stk. hønsebouillon
3 dl. vand
4 kviste dild
1 1/2 dl fløde
Marizena
Salt og hvid peber
Sådan gør du
Skyl rødspætterne og drys med salt og hvid peber, inden de rulles.
Skræl og skær gulerødderne i tynde strimler. Rens og skær porrerne i tynde strimler. Sauter grøntsagerne på en pande, tag nogle fra til pynt, tilsæt derefter hvidvin og jævn det lidt med marizenajævning. Tilsæt fløden og lad det simre i 3 minutter.
Hæld grøntsagerne og en kvist dild over i et ildfast fad. Anret rødspætterullerne ovenpå grøntsagerne. Sæt retten i bageovnen i cirka 20 minutter ved ca. 180 grader.
Anret rødspætterullerne med dildkviste og server med hvide kartofler eller brød.
Søg